De Watergaard

Een dorp
om te
ontmoeten

Dorpsleven, gezelligheid en verbondenheid staan bij de inwoners van Den Oek hoog in het vaandel. Een dorp waar men elkaar kent en gedag zegt. Maar ook waar men weet wat samen feestvieren is. Zoals het een echt Brabants dorp betaamt, kent Zevenbergschen Hoek een rijk en bloeiend verenigingsleven, diverse terrasjes en jaarlijks terugkerende evenementen voor jong en oud. Denk hierbij aan de kermis, het tuinfeest of het kleurrijke Zomercarnaval. Op sportief gebied ontmoet je elkaar in de sporthal, op het voetbalveld of op het tennisbaan. Muzikale en culturele dorpsgenoten kunnen hun energie kwijt bij de harmonie, het koor of de carnavalsvereniging.

Kortom: in Den Oek zit je goed!

Locatie De Watergaard

Na een hectische werkdag kom je bij De Watergaard volledig tot rust aan de rand van het dorp. Het gastvrije Zevenbergschen Hoek heeft met zijn ruim 1.600 inwoners nog écht de charmes van een dorp. Voor de voorzieningen hoef je niet ver weg. Loop langs bij Bakkerij Nuyens voor een knapperig brood of basisboodschap, fiets naar slagerij Snels voor een goed stuk vlees of wip binnen bij Streekwinkel Meeuwissen voor de verse streekproducten direct van het land. Is dit niet genoeg? In het nabij gelegen Zevenbergen of Made vindt je een supermarkt voor de wekelijkse boodschap. Ook voor een kinderdagverblijf, basisschool of de eerste zorg kun je in het dorp terecht.

De stad om de hoek
Vanaf de dorpse rust ben je met de auto in een oogwenk in grote steden als Rotterdam, Dordrecht of Breda voor de nieuwste winteroutfit of een drankje op de grote markt. Een keer zonder de auto op pad? Geen probleem, vanaf de Watergaard is het slechts 10 minuten fietsen naar het treinstation Lage Zwaluwe en ben je met de bus zo in een van de omliggende steden.

Zoekvenster sluiten